Get Adobe Flash player

Dyer të hekurit për oborr

Një nga arsyet më të zakonshme se pse individë të ndryshem marrin për vete dyer te punuara nga hekuri është dashuria e tyre e estetikë, e cila për vite te tera nuk e humb bukurinë, elegancen, me cilësi dhe qëndrueshmëri.

Derisa sot në treg ekziston një numër i madh i llojeve të tjera të materialit, vetëm hekur i farkëtuar mund të paraqesë luksin, qendrueshmerin dhe historinë. 


Ka disa lloje të dyerve që ne prodhojmë:

  • Dyer të hekurit me një derë,
  • Dyer të hekurit me dy dyer,
  • Dyer të hekurit rrëshqitëse.

Kliko ketu per te shikuar modele te ndryshme te dyerve!